Zoeken naar govert de roos

govert de roos
govertderoosgallery.
Serie van 4 prints in gesigneerde passe-partout. Print in gesigneerde passe-partout. print in passe-partout. Wilt u meer informatie of een bestelling plaatsen neem gerust vrijblijvend contact op met Govert de Roos. Bezoek de site van Govert de Roos voor workshops, achtergrond informatie en een uitgebreid portfolio.
Govert de Roos Lumen Photo.
Govert de Roos. Govert de Roos. Govert de Roos. Govert de Roos. Govert de Roos. Govert de Roos. Govert de Roos. Black Sabbath, Blondie, Emmylou Harris, Gloria Estefan, Grace Jones, Kate Bush, Leonard Cohen, Michael Jackson Sade, Pat Benatar en Whitney Houston.
Fotofestival Naarden 2011 Govert de Roos.
Met zijn fotos wil Govert de Roos juist de mythe doorbreken: Een fraaie buitenkant staat altijd in het teken van de persoon, die zich daardoor sterker voelt en zich eerder zal inzetten. Momenteel is hij actief binnen de wereld van muziek, theater en film.
Govert de Roos go foto.
Vanf 1982 werken Paul Huf en Govert de Roos aan de samenstelling van een fotocollectie die zij met vooruitziende blik Dutch Photography noemen. Na 10 jaar vasthoudendheid beleeft in 1991 de collectie haar premiƫre in de Nieuwe Kerk te Amsterdam, onder de titel Het Beslissende Moment.
Govert de Roos Photography Startpagina Facebook.
Govert de Roos Photography heeft 2 nieuwe foto's' toegevoegd. Ge G spo G ns G ord G. De bijzondere tentoonstelling Spotlight in Museum Hilversum met werken van Paul Huf, Govert de Roos, William Rutten en Sacha de Boer gaat door tot en met 9 september ipv 30 augustus.
Govert de Roos Vereeuwigd.
Govert behaalde meerdere prijzen voor zijn werk waaronder de Zilveren Camera in 1982, de LOF-prijs in 2007, de Grote Paul in 2009 en de Prix Petit in 2010. Zijn werk is in de loop der jaren meerdere keren geƫxposeerd. Govert de Roos.
Govert de Roos.
Govert de Roos. Egelantiersstraat 128, 1015 PR Amsterdam. Egelantiersstraat 128, 1015 PR Amsterdam. Exposities met werk van deze fotograaf. 7 juli 2018 9 september 2018, Hilversum. FotoFilmen Grote Paul in Haarlem. 28 juni 2017 1 september 2017, Haarlem. Wonder of Woman.

Contacteer ons