Zoeken naar de roos vondelpark

de roos vondelpark
Amsterdam.
Drinken en lunch. Locatie De Roos Amsterdam. Aan de rand van het Vondelpark, in een mooie en ontspannen wijk, aan de PC Hooftstraat te Amsterdam. Een prachtige, authentieke cursuslocatie, in een echt historisch gebouw met oude details en glas en lood.
De Roos, bewustwording en spiritualiteit Centra voor Bewustwording AmsterdamDe Roos, bewustwording en spiritualiteit Amsterdam.
Van mindfulness tot mediums, van retraites tot coaching, van yoga tot tantra. Het grootste aanbod op het gebied van bewustwording, yoga en meditatie vind je bij de Roos! Je vindt ons op de mooiste locatie van Amsterdam: een 19-eeuwse villa aan het Vondelpark met 13 zalen, serre, winkel en een theehuis.
De Roos Vondelpark Info.
Gelegen aan het Vondelpark, herbergt ons prachtige gebouw een scala aan activiteiten. Of je nu komt voor een kop koffie of geestelijke verdieping Bij de Roos vind je alles op één plek! Spiritualiteit in de breedste zin van het woord.
de Roos Startpagina Facebook.
Aanbevolen door 28 personen. Sinds kort heb ik kennis mogen maken met de Roos en ik ben nu al verknocht aan deze plek. Prachtig g elegen aan het Vondelpark, maar het terras is intiem en je ervaart er rust. Op de woensdagen is er een dagmaaltijd en die was zeer gezond en erg lekker.
De Roos, bewustwording, yoga, meditatie, zaal huren, winkel, theehuis-de Roos.
Sta eens stil bij de Roos! Gelegen aan het Vondelpark, herbergt ons prachtige gebouw een scala aan activiteiten. Of je nu komt voor een kop koffie of geestelijke verdieping Bij de Roos vind je alles op één plek! Spiritualiteit in de breedste zin van het woord.
De winkel van Centrum de Roos Body and Mind Amsterdam.
Elke dag geopend. Bekijk ook hun website of Facebook pagina voor meer informatie. amsterdam body and mind De Roos restaurant spirituele Centrum vondelpark winkel. Gloudemans is reader, healer, trainer, coach, regressietherapeute, begeleidster van opstellingen en rituelen in Amsterdam sinds 1993.
Lokaties Movinglife.
De pilateslessen in Amsterdam worden gegeven in het sfeervolle, creatief en spiritueel centrum De Roos, gelegen in het Vondelpark. Centrum de Roos. PC Hooftstraat 183. 1071 BW Amsterdam. De studio is gevestigd in het hartje van Alkmaar aan de Laat 90B boven de Prenatal.
Bewust in Beweging zwangerschapsyoga Amsterdam.
Bed en Breakfasts Vondelpark Bed and Breakfast Nederland.
Vincent en de Grenadines607072Svalbard, en Jan en en Arabische Emiraten6252001Verenigde, Staten2635167Verenigd, Koninkrijk1562822Vietnam718075Voormalige, Joegoslavische Republiek Macedoniu00eb4034749Wallis, en en Zuidelijke Sandwicheilanden7909807Zuid-Soedan2661886Zweden2658434Zwitserland, dd-mm-yy Niederlande 0 c2756301 nl 1. Bed and Breakfast vondelpark. 23 BB's' gevonden in vondelpark. Laag naar hoog Hoog naar laag.

Contacteer ons