Zoeken naar de roos vondelpark

de roos vondelpark
Centrum de Roos, Amsterdam Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Parkpaviljoen aan de rand van het Vondelpark. Centrum de Roos is bekend als stiltecentrum, conferentieoord en zalencentrum. Echter is een vegetarisch broodje op hun terras, naast het Vondelpark een aanrader. Perfect voor bewuste personen die liever geen snack willen of ingrediënten met een onduidelijke afkomst. Bij de lunchroom van de Roos krijg.
De Roos Vondelpark Info.
Gelegen aan het Vondelpark, herbergt ons prachtige gebouw een scala aan activiteiten. Of je nu komt voor een kop koffie of geestelijke verdieping Bij de Roos vind je alles op één plek! Spiritualiteit in de breedste zin van het woord.
De Roos, bewustwording, yoga, meditatie, zaal huren, winkel, theehuis-de Roos.
Sta eens stil bij de Roos! Gelegen aan het Vondelpark, herbergt ons prachtige gebouw een scala aan activiteiten. Of je nu komt voor een kop koffie of geestelijke verdieping Bij de Roos vind je alles op één plek! Spiritualiteit in de breedste zin van het woord.
Centrum de Roos AMSTERDAM Leven in Vrijheid.
Centrum de Roos is gevestigd in een prachtig pand naast het Vondelpark. Helaas is parkeren wat lastiger. Lees hier over parkeermogelijkheden. Op zondag gratis parkeren! Lijnen 2 en 5 halte Paulus Potterstraat hoek Van Baerlestraat en 3 en 12 halte Van Baerlestraat hoogte Conservatorium of lijn 16 halte Concertgebouw.
VondelparkSpiritueel Centrum de Roos Vondelpark.
Centrum de Roos bij de parkuitgang P.C. Hooftstraat op nummer 183 is geopend van: maandag t/m vrijdag van 0830-1800: uur, zaterdag t/m zondag van 0830-1730: uur. Meer informatie op de website van Centrum de Roos www.roos.nl. Calendar powered by The Events Calendar. Herfstkleur en rozengeur. Kleurige herfst in oktober. NIEUW Eau de Parfum vanuit het Vondelpark.
de Roos Startpagina Facebook.
Sinds kort heb ik kennis mogen maken met de Roos en ik ben nu al verknocht aan deze plek. Prachtig g elegen aan het Vondelpark, maar het terras is intiem en je ervaart er rust. Op de woensdagen is er een dagmaaltijd en die was zeer gezond en erg lekker.

Contacteer ons