Meer resultaten voor centrum de roos amsterdam

centrum de roos amsterdam
De winkel van Centrum de Roos Body and Mind Amsterdam.
Elke dag geopend. Bekijk ook hun website of Facebook pagina voor meer informatie. amsterdam body and mind De Roos restaurant spirituele Centrum vondelpark winkel. Gloudemans is reader, healer, trainer, coach, regressietherapeute, begeleidster van opstellingen en rituelen in Amsterdam sinds 1993.
De Roos, bewustwording, yoga, meditatie, zaal huren, winkel, theehuis-de Roos.
DE NIEUWTJES VAN DE ROOS. Er valt zoveel te beleven bij de Roos, we houden het soms zelf nauwelijks bij! Wil jij weten wat er gebeurt? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en we tippen je regelmatig over nieuwe evenementen en cursussen, of kaartjes met korting!
Mindfulness, yoga en meditatie trainingen en therapie Mindfulnessnu.
Critical alignment yoga 12 weken, van dinsdag 8 januari tot en met dinsdag 26 maart Spiritueel centrum de Roos Hooftstraat 183, Amsterdam. 08 jan jan 8 1900: 26 maa maa 26 2015: Critical alignment yoga 12 weken, van dinsdag 8 januari tot en met dinsdag 26 maart Yoga en inzichtsmeditatie 1900: maart 26 2015: Spiritueel centrum de Roos, Hooftstraat 183, Amsterdam.
Open dag in Spiritueel Centrum de Roos Amsterdam.
Ook is er muziek, lekker eten en véél yoga. Loop gerust binnen in de mooie Villa in het Vondelpark, waar ook een eigen theehuis en spirituele winkel te vinden zijn. Adres: Centrum de Roos, Pieter Cornelisz Hooftstraat 183, 1071 BW Amsterdam.
Spiritueel centrum De Roos Samenwerken Nederland.
Spiritueel centrum De Roos. Stichting de Roos. Informatie over activiteiten, het theehuis, zaalverhuur en de nieuwsbrief. Hooftstraat 183, 1071 BW Amsterdam. tel: 020 689 00 81. Vorig bericht Centre Buirefontaine Volgend bericht Noorderlicht Centrum. Zoeken naar: Zoeken Website van de maand.
de Roos Startpagina Facebook.
12 maart 9 april 14 mei 11 juni dinsdagavond klankschaalmeditatie @ centrum de Roos Frank Klank. Dinsdagavond-klankschaalmeditatie: centrum de Roos PC Hooftstraat 183 Amsterdam 20.00 21.30 uur 1500, reserveer via de Roos 020 6890081 of mail Frank frankklank@telfort.nl Laat je onderdompelen in de resonanties van de klankschalen.
Home Natuurcamping De Roos.
Auf Camping De Roos herrscht eine geruhsame, harmonische Atmosphäre, die ihren Ursprung im außergewöhnlichen Zusammenspiel der hübschen Landschaft, der auf natürliche Weise eingegliederten Anlagen, der sorgfältig gewählten Aktivitäten und nicht zuletzt den Gästen von Camping De Roos findet. Dieser nicht alltägliche Einklang von Mensch und Natur ist ein ganz besonderes Erlebnis: Lassen auch Sie sich verzaubern!
Amsterdam.
Cursusadres: Centrum de Roos PC Hooftstraat 183 1071 BW Amsterdam. dit is de cursuslocatie, niet het kantoor adres. Relaxed en veilig: voor als je Amsterdam niet kent is het fijn te weten dat het Centrum ligt in een ontspannen, relaxed deel van de stad.
Para Centrum De Roos Jolanda van Bavel Medium Paragnoste 06 45 62 42 75.
Home Even Voorstellen Contact Hypnose Centrum De Roos Coaching Centrum De Roos CONSULTEN: Paranormale Consulten Akasha Reading Afspraak maken Consult SKYPE: Afspraak maken Skype PARANORMALE AVONDEN: Huiskamer Avond Aanmelden Huiskamer Avond COACHING: Spirituele Ontwikkeling Aanmelden Coaching PARANORMALE CURSUSSEN: Intuïtieve Ontwikkeling I Intuïtieve Ontwikkeling II De Akasha Kronieken Aanmelden Cursus WORKSHOP: De Grootmoeders Intuïtieve Ontwikkeling De Akasha Kronieken Aanmelden Workshop REIKI INWIJDINGEN: Reiki Tera Mai Reiki Seichem Reiki Shambhala REIKI HEALING Reiki Behandeling Afspraak Reiki Behandeling Aanmelden Reiki Oefenavond Healing Algemeen Afspraak Healing Sessie SJAMANISME: Munay Ki Nusta Karpay Nusta Blossoming Aanmelden Inwijdingen doTERRA Paranormale Beurs ANDERE WEBSITES: OVERIGE: Algemene Site Map.