Meer resultaten voor schot in de roos

schot in de roos
in de roos herkomst en betekenis Genootschap Onze Taal Onze Taal.
Ook in de roos schieten kan letterlijk en figuurlijk gebruikt worden: raak schieten en bereiken wat je wilde bereiken, succes met iets hebben. En dan heb je ook nog een schot in de roos, waarmee bedoeld wordt dat iets een groot succes is: iets wat precies op het goede moment komt en door iedereen is gewaardeerd.
Vakantiehuis Schot in de Roos 5 43 in Ecuras Frankrijk Reviewcijfer: 9.4 Zoover.
Overweeg je om een verblijf te boeken in Vakantiehuis Schot in de Roos 5 43 in Ecuras, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere vakantiegangers ervan vonden, dan zit je hier goed.
bol.com Schot in de roos, Jill Mansell 9789024580217 Boeken.
Geschreven bij Chicklit-reeks Poema Pocket Schot in de roos. Dit is weer een typisch meidenboek zoals we ze kennen van Jill Mansell. Er zitten weer hilarische en herkenbare momenten in en ook de romantiek ontbreekt niet. Verwacht geen hoogwaardige literatuur, maar een lekker weglees boek!
Het is een schot in de roos Vertaling naar Engels voorbeelden Nederlands Reverso Context.
been in the penalty." Jouw slag in de ruimte is nu een schot in de roos, Alex. Your shot in the dark just hit a bull's-eye' Alex., De benoeming van de heer Menrad tot rapporteur voor 2000 was een schot in de roos.
Schot in de Roos English Language Professional.
Ik ben Christine Gardner, het schot in de roos. Ik werk voor ondernemers en organisaties die met Engelse tekst een internationale doelgroep voor zich willen winnen. Ik zorg dat producten, diensten of publicaties door deze doelgroep worden ontvangen op de manier waarop dat hoort.
een schot in de roos zijn Nederlands-Engels Woordenboek WordReference.com.
Ontbreekt er iets belangrijks? Meld fouten of geef suggesties voor verbeteringen. Forumdiscussies met de woorden een" schot in de roos zijn" in de titel.: Geen titels met de woorden een" schot in de roos zijn. Ga naar het Nederlands Dutch forum.
in de roos schieten Nederlands spreekwoordenboek.
Op woorden.org is de uitleg ingekort en is herkomst van spreekwoorden en gezegden weggelaten. Zie ook: Het boek De Latynsche spreekwyzen uit 1755 met oud-Nederlanse vertalingen. Tussen haakjes staat het aantal gevonden spreekwoorden, uitdrukkingen en gezegden. in de roos schieten 1.
schot in de roos Vertaling Nederlands-Engels.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: schot in de roos DE schot in de roos ES schot in de roos FR. Vertalingen schot in de roos NLEN.
Translate schot in de roos from Dutch to English.

Contacteer ons