Resultaten voor de roos leeuwarden

de roos leeuwarden
Bed and Breakfast De Roos Welkom.
De Roos is gevestigd in een lieflijk vrijstaand huis aan de statige Troelstraweg op 10 minuten loopafstand van het centrum en dichtbij het WTC Expo. Naast uw luxe kamer heeft u tevens de beschikking over een prachtige tuin, die tevens de gelegenheid biedt om in de zomer te ontbijten of gewoon s avonds lekker te vertoeven op onze chaise longue onder een warme deken. U kunt bij ons gratis parkeren op de oprit en voor de motorliefhebber is er onderdak! Kinderen worden blij van Ster Logies Leeuwarden.
Bed and Breakfast Ster Logies Leeuwarden De Roos in Leeuwarden Nederland Reviewcijfer: 5.7 Zoover.
Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Bed and Breakfast Ster Logies Leeuwarden De Roos zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Acties voor Bed and Breakfast Ster Logies Leeuwarden De Roos.
Ben je een mens of een robot? trivago.
Ben je een mens of een robot? Als je een mens bent, kom dan gerust binnen! Je hoeft alleen maar het vakje hieronder aan te vinken. Klik op het onderstaande vakje om te bewijzen dat u geen robot bent en naar trivago te gaan.
Ster Logies Leeuwarden BB De Roos in Leeuwarden Hotels.com.
8 Ster Logies Leeuwarden BB De Roos, Leeuwarden, Superior Room, Badkamer. 9 Ster Logies Leeuwarden BB De Roos, Leeuwarden, Dinerruimte buiten. 10 Ster Logies Leeuwarden BB De Roos, Leeuwarden, Dinerruimte buiten. 11 Ster Logies Leeuwarden BB De Roos, Leeuwarden, Buitenkant.
Bed Breakfast/guesthouse De Roos, Leeuwarden bed and breakfast selectie Weekendhotel.nl.
Beste mensen van Bed Breakfast/guesthouse De Roos., Hebben jullie nog kamers vrij voor de volgende data.: Bed Breakfast/guesthouse De Roos. 8919 AA Leeuwarden. Meer weekendhotels in de buurt.: Bed and Breakfast Lutje Lollum Franeker 12.9 km. De Coulisse Jistrum 16.5 km.
Sterlogies leeuwarden.
Pension Ster Logies Leeuwarden / De Roos Nederland Leeuwarden Booking.com.
Vorige afbeelding van de accommodatie Volgende afbeelding van de accommodatie. Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie. Ster Logies Leeuwarden / De Roos Pension.
Bed Breakfast De Roos Mooi Leeuwarden.
Troelstraweg 133 vert; 8919 AA Leeuwarden vert; 0628656536 vert; info@sterlogiesleeuwarden.nl. Bed Breakfast De Roos is ingericht als gastenverblijf voor het hele gezin, samen of alleen. De Roos is gevestigd in een lieflijk vrijstaand huis aan de statige Troelstraweg op 10 minuten loopafstand van het centrum en dichtbij het WTC Expo.
Ster Logies Leeuwarden incl bio-ontbijt! Bed breakfasts te Huur in Leeuwarden, Friesland, Nederland.
Ster Logies Leeuwarden incl bio-ontbijt! Ster Logies Leeuwarden incl bio-ontbijt! Priv├ękamer in bed breakfast. 9 gasten 5 slaapkamers 9 bedden 1 gedeelde badkamer. 1 gedeelde badkamer. Dit is een van de weinig woningen in deze omgeving die deze voorziening heeft. BB De Roos is ingericht v/h hele gezinsamen, of alleen en ligt op loopafstand van het gezellige stadscentrum en op 2 km afstand van het WTC-expo.Gratis parkeren op de oprit en gratis Wifi.Luxe kamers en de beschikking over een prachtigek Engelse tuin!

Contacteer ons