Meer resultaten voor de roos van nijmegen

de roos van nijmegen
Home Roos van Nijmegen.
Al sinds 1986 maakt De Roos een belangrijk deel uit van de Nijmeegse muziekscene en biedt deze wedstrijd het perfecte podium voor ambitieuze beginnende bands met een eigen repertoire uit de regio Nijmegen. Van rock tot hiphop, van metal tot ska, van alles heeft in de afgelopen 31 jaar de revue gepasseerd.
Roos van Nijmegen Wikipedia.
De finale vindt jaarlijks plaats in Doornroosje Nijmegen. Jury en publiek beslissen wie op Hemelvaartsdag in de finale zullen staan. De winnaar van de Roos van Nijmegen stroomt automatisch door naar de Gesel van Gelderland. In 2008 heeft de finale echter op vrijdag 16 mei plaatsgevonden.
Roos van Nijmegen Startpagina Facebook.
Bekijk meer van Roos van Nijmegen op Facebook. Nieuw account maken. De springplank voor ambitieuze bands. Welkom bij de Roos van Nijmegen, dé bandcompetitie van Nijmegen! Aankomend jaar wordt de 33ste editi. Community Alles weergeven. 1.345 personen vinden dit leuk.
De deelnemers van de Roos van Nijmegen 2017 zijn bekend 3voor12.
Roos van Nijmegen, dé bandcompetitie van Nijmegen, voor de 31ste keer deze jaarlijks terugkerende bandcompetitie. De voorrondes vinden dit jaar plaats op dinsdag 4, 11 en 18 april in Merleyn. De finale van de Roos van Nijmegen is op donderdag 25 mei 2017 in Doornroosje.

Contacteer ons