Meer resultaten voor een schot in de roos

een schot in de roos
een schot in de roos Vertaling naar Engels voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Het besluit van Laken om een Europese Conventie in te stellen ter uitwerking van een Europese Grondwet, was derhalve een schot in de roos. For this reason the decision taken at Laeken to convene a European Convention to draft a constitution was right and necessary.
Nederlandse synoniemen van schot in de roos, ander woord voor schot in de roos.
schot in de roos.: schot in de roos; hit; raakschot; treffer. Uitgebreide synoniemen voor schot in de roos in het Nederlands. schot in de roos.: schot in de roos znw. schot in de roos. schot in de roos; de hit; raakschot; de treffer.
bol.com Schot in de roos, Jill Mansell 9789024580217 Boeken.
Stuur me een berichtje. Vlinders voor altijd. Lang leve de liefde. Je bent geweldig. Bekijk de hele lijst. Over de serie Chicklit-Reeks Poema Pocket. Schot in de roos. Schot In De Roos. Schot In De Roos. Meer uit de serie Chicklit-Reeks Poema Pocket.
bol.com A bull's' eye, A.C. Baantjer 9789086961696 Books.
Where are you looking for? In which category? Travel Luggage Accessories. Terug naar Nederlands. Christmas decoration 11-11 Singles Day Children's' books: free shipping Saint gifts for big and small. back to home page. Een schot in de roos. Series: De Waal Baantjer.
Een schot in de roos Wikipedia.
Een schot in de roos is het vierde deel van de Nederlandse detectiveserie De Waal en Baantjer. Het is, na het overlijden van co-auteur Appie Baantjer in augustus 2010, het eerste boek dat alleen door Simon de Waal werd geschreven.
Genootschap Onze Taal Onze Taal.
Pagina niet gevonden. De door u opgevraagde pagina bestaat niet meer, of heeft een ander adres gekregen. Voer een of meer zoektermen in in het zoekvak, en de kans is groot dat u de pagina alsnog vindt. Ga naar de homepagina.
in de roos schieten Nederlands spreekwoordenboek.
zijn weerga 1. in de roos schieten 1. de pe 30. als de kalveren op het ijs dansen 2. tanden inzetten 1. uit de naad 2. de kantjes er van aflopen 1. er tegen 1. Een wig drijven tussen twee personen 1.
was een schot in de roos Vertaling naar Engels voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Het besluit van Laken om een Europese Conventie in te stellen ter uitwerking van een Europese Grondwet, was derhalve een schot in de roos. For this reason the decision taken at Laeken to convene a European Convention to draft a constitution was right and necessary.
schot in de roos Engelse vertaling bab.la Nederlands-Engels woordenboek.
Gelet op de vele geprikkelde Nederlandse reacties, was dit een schot in de roos. Given the many irritated Dutch reactions, this remark really hit home. schot in de roos. bull's' eye znw. Vergelijkbare vertalingen voor schot" in de roos" in Engels.

Contacteer ons