Zoeken naar de roos amsterdam vondelpark

de roos amsterdam vondelpark
De Roos, bewustwording en spiritualiteit Centra voor Bewustwording AmsterdamDe Roos, bewustwording en spiritualiteit Amsterdam.
Het grootste aanbod op het gebied van bewustwording, yoga en meditatie vind je bij de Roos! Je vindt ons op de mooiste locatie van Amsterdam: een 19-eeuwse villa aan het Vondelpark met 13 zalen, serre, winkel en een theehuis. Mediteren kan bij ons elk moment van de dag in onze vrij toegankelijke stilteruimte.
Centrum de Roos, Amsterdam Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Franse restaurants voor lunch in De Jordaan. Garnaal in Vondelpark. Koffie en thee in De Jordaan. Restaurants in Centrum. Restaurants in Dam Square. Restaurants in De Jordaan. Restaurants in De Pijp. Restaurants in De Plantage Amsterdam-Oost. Restaurants in De Wallen. Restaurants in Gezond in Grachtengordel. Restaurants in Grachtengordel. Restaurants in Museumkwartier. Restaurants in Rembrandtplein. Restaurants in Romantisch in Centrum. Restaurants in Stadsdeel Zuid. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Dingen om te doen. Beste van 2018. Inloggen Lid worden. Centrum de Roos, Amsterdam.
Toegangshek Vondelpark Foto van Centrum de Roos, Amsterdam TripAdvisor.
Toegangshek Vondelpark Foto van Centrum de Roos, Amsterdam. Restaurants in Amsterdam. Centrum de Roos Afbeeldingen. Foto: Toegangshek Vondelpark. Van beoordeling: Parkpaviljoen aan de van Centrum de Roos. Centrum de Roos. Alle 15 beoordelingen zien. 1.922 van 3.920 Restaurants in Amsterdam.
De Roos, bewustwording, yoga, meditatie, zaal huren, winkel, theehuis-de Roos.
Sta eens stil bij de Roos! Gelegen aan het Vondelpark, herbergt ons prachtige gebouw een scala aan activiteiten. Of je nu komt voor een kop koffie of geestelijke verdieping Bij de Roos vind je alles op één plek! Spiritualiteit in de breedste zin van het woord.
Centrum de Roos AMSTERDAM Leven in Vrijheid.
Centrum de Roos AMSTERDAM. Amsterdam, 1071 BW Nederland. Centrum de Roos is gevestigd in een prachtig pand naast het Vondelpark. Helaas is parkeren wat lastiger. Lees hier over parkeermogelijkheden. Op zondag gratis parkeren! Lijnen 2 en 5 halte Paulus Potterstraat hoek Van Baerlestraat en 3 en 12 halte Van Baerlestraat hoogte Conservatorium of lijn 16 halte Concertgebouw.
VondelparkSpiritueel Centrum de Roos Vondelpark.
Amsterdam, 1071 BW Nederland Google Maps. Centrum de Roos bij de parkuitgang P.C. Hooftstraat op nummer 183 is geopend van: maandag t/m vrijdag van 0830-1800: uur, zaterdag t/m zondag van 0830-1730: uur. Meer informatie op de website van Centrum de Roos www.roos.nl. Calendar powered by The Events Calendar. Herfstkleur en rozengeur. Kleurige herfst in oktober. NIEUW Eau de Parfum vanuit het Vondelpark.
de Roos Startpagina Facebook.
Plaatsen Amsterdam Kunst en amusement Evenementenlocatie de Roos. Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Informatie over gegevens van Paginastatistieken. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies. Aanbevelingen en recensies. Aanbevolen door 20 personen. Sinds kort heb ik kennis mogen maken met de Roos en ik ben nu al verknocht aan deze plek. Prachtig g elegen aan het Vondelpark, maar het terras is intiem en je ervaart er rust.

Contacteer ons