Meer resultaten voor de roos amsterdam vondelpark

de roos amsterdam vondelpark
de roos amsterdam.
VondelparkSpiritueel Centrum de Roos Vondelpark. Spiritueel Centrum de Roos, P. Amsterdam, 1071 BW Nederland Google Maps. Centrum de Roos bij de parkuitgang P.C. Hooftstraat op nummer 183 is geopend van: maandag t/m vrijdag van 0830-1800: uur, zaterdag t/m zondag van 0830-1730: uur.
Centrum de Roos, Amsterdam Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Parkpaviljoen aan de rand van het Vondelpark. Centrum de Roos is bekend als stiltecentrum, conferentieoord en zalencentrum. Echter is een vegetarisch broodje op hun terras, naast het Vondelpark een aanrader. Perfect voor bewuste personen die liever geen snack willen of ingrediënten met een onduidelijke afkomst.
Amsterdam.
Drinken en lunch. Locatie De Roos Amsterdam. Aan de rand van het Vondelpark, in een mooie en ontspannen wijk, aan de PC Hooftstraat te Amsterdam. Een prachtige, authentieke cursuslocatie, in een echt historisch gebouw met oude details en glas en lood.
De winkel van Centrum de Roos Body and Mind Amsterdam.
Elke dag geopend. Bekijk ook hun website of Facebook pagina voor meer informatie. amsterdam body and mind De Roos restaurant spirituele Centrum vondelpark winkel. Gloudemans is reader, healer, trainer, coach, regressietherapeute, begeleidster van opstellingen en rituelen in Amsterdam sinds 1993.
de Roos Startpagina Facebook.
Plaatsen Amsterdam Kunst en amusement Evenementenlocatie de Roos. Nederlands English US Español Português Brasil Français France. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies. Aanbevelingen en recensies. Aanbevolen door 28 personen. Sinds kort heb ik kennis mogen maken met de Roos en ik ben nu al verknocht aan deze plek. Prachtig g elegen aan het Vondelpark, maar het terras is intiem en je ervaart er rust.
De Roos, bewustwording, yoga, meditatie, zaal huren, winkel, theehuis-de Roos.
Sta eens stil bij de Roos! Gelegen aan het Vondelpark, herbergt ons prachtige gebouw een scala aan activiteiten. Of je nu komt voor een kop koffie of geestelijke verdieping Bij de Roos vind je alles op één plek! Spiritualiteit in de breedste zin van het woord.
Vondelpark Hardlopen Amsterdam.
In het Vondelpark organiseert Hardlopen Amsterdam onderstaande hardlooptrainingen. Rooster januari-maart 2019. locatie training tijdstip start duur prijs trainer Startpunt Inschrijven. Half gevorderd Niveau I. Half gevorderd Niveau I. Half gevorderd Niveau II. Wil je instromen in een cursus die al begonnen is? Bel, mail of neem contact op! Centrum de Roos.
Parkeren Vondelpark Amsterdam.
In het Vondelpark zijn het Filmmuseum en een Openlucht theater. Vondelpark Amsterdam Parkeren. Het Vondelpark grenst aan de zuidzijde aan stadsdeel Zuid en met de noordzijde aan stadsdeel West. Voor de de zuidkant van het Vondelpark geldt betaald parkeren op.:
Albert Heijn.

Contacteer ons