Op zoek naar de roos amsterdam vondelpark?

de roos amsterdam vondelpark
Centrum de Roos, Amsterdam Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Hotels in de buurt van Vondelpark. Hotels in de buurt van Centraal Station. Hotels in de buurt van De Dam. Hotels in de buurt van Jordaan Amsterdam. Hotels in de buurt van Madame Tussauds Amsterdam. Hotels in de buurt van ARTIS Amsterdam Royal Zoo.
Amsterdam.
Drinken en lunch. Locatie De Roos Amsterdam. Aan de rand van het Vondelpark, in een mooie en ontspannen wijk, aan de PC Hooftstraat te Amsterdam. Een prachtige, authentieke cursuslocatie, in een echt historisch gebouw met oude details en glas en lood.
De winkel van Centrum de Roos Body and Mind Amsterdam.
Elke dag geopend. Bekijk ook hun website of Facebook pagina voor meer informatie. amsterdam body and mind De Roos restaurant spirituele Centrum vondelpark winkel. Gloudemans is reader, healer, trainer, coach, regressietherapeute, begeleidster van opstellingen en rituelen in Amsterdam sinds 1993.
de Roos Startpagina Facebook.
Plaatsen Amsterdam Kunst en amusement Evenementenlocatie de Roos. Nederlands English US Español Português Brasil Français France. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies. Aanbevelingen en recensies. Aanbevolen door 28 personen. Sinds kort heb ik kennis mogen maken met de Roos en ik ben nu al verknocht aan deze plek. Prachtig g elegen aan het Vondelpark, maar het terras is intiem en je ervaart er rust.
De Roos, bewustwording, yoga, meditatie, zaal huren, winkel, theehuis-de Roos.
Sta eens stil bij de Roos! Gelegen aan het Vondelpark, herbergt ons prachtige gebouw een scala aan activiteiten. Of je nu komt voor een kop koffie of geestelijke verdieping Bij de Roos vind je alles op één plek! Spiritualiteit in de breedste zin van het woord.
Vondelpark Hardlopen Amsterdam.
In het Vondelpark organiseert Hardlopen Amsterdam onderstaande hardlooptrainingen. Rooster januari-maart 2019. locatie training tijdstip start duur prijs trainer Startpunt Inschrijven. Half gevorderd Niveau I. Half gevorderd Niveau I. Half gevorderd Niveau II. Wil je instromen in een cursus die al begonnen is? Bel, mail of neem contact op! Centrum de Roos.
de roos amsterdam.
VondelparkSpiritueel Centrum de Roos Vondelpark. Spiritueel Centrum de Roos, P. Amsterdam, 1071 BW Nederland Google Maps. Centrum de Roos bij de parkuitgang P.C. Hooftstraat op nummer 183 is geopend van: maandag t/m vrijdag van 0830-1800: uur, zaterdag t/m zondag van 0830-1730: uur.
Albert Heijn.
Parken en tuinen Amsterdam.
Het Vondelpark behoort tot het nationale erfgoed en is de ideale plek voor de hedonistische kunstgenieter. In het park vindt u: Het Blauwe Theehuis, Rent a Skate, Stayokay Amsterdam Vondelpark, Groot Melkhuis café restaurant, Openluchttheater en Centrum de Roos rozentuinen met meer dan 70 verschillende soorten.

Contacteer ons