Resultaten voor molen de roos

molen de roos
Delftse Molen de Roos Molen de Roos.
Delftse Molen de Roos. De Roos is de enig overgebleven molen van de 18 molens die ooit in Delft hebben gedraaid. Nu is de Roos een bruisend, open en werkend icoon van Delft, waar je Ambacht, Techniek, Geschiedenis Cultuur beleeft.

Jenny Visser van der Bos. Roos Beentjes van der Kolk. Catharina Margaretha Kroon. Roelof Pieter Iedema. Maartje Ida Raven Rempt. Trijntje Pfann Pel. zaterdag 18 augustus. Tiny Mens de Groot. Jacobus Cornelis Hogeboom. Marie Andre Adrienne Christiane Westerwoudt ne Delacroix. Ren de Ruijter.
Bezoek Molen de Roos in Delft ParkerenDelft.
Molen de Roos is op woensdag, donderdag en zaterdag open voor publiek. U kunt dan onder begeleiding van de vrijwilligers de binnenkant van Molen de Roos bekijken. Op de middagen dat de molen open is, kunt u ook in het winkeltje terecht voor het biologische meel en andere streekproducten, zoals honing en Delftse vlierbloesemsiroop.
Home Roosdonck.
De roewiggen van de buitenroe zijn losgeraakt en afgebroken waardoor de molen niet meer kan draaien en uiteraard ook niet kan malen. Gelukkig kan Molenbouw De Jongh al snel beginnen met de herstelwerkzaamheden en draait de molen zaterdag hopelijk weer!
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Home KNMP.nl.
Volg de laatste stand van zaken bij de invoering van de FMD. Gerben Klein Nulent staat regelmatig met een column in het Pharmaceutisch Weekblad. Deze publicaties worden ook via de website van de KNMP ontsloten. De KNMP-voorzitter blogt daarnaast bij gelegenheid op deze plaats over actuele onderwerpen.
Toen in Delft: Molen de Roos indebuurt Delft.
In de jaren 80 begon de stichting Molen de Roos drie jaar durende inzamelingsactie voor een restauratie. Na restauratiewerkzaamheden werd op 28 september 1990 de molen feestelijk geopend door Prins Claus. Op de zolder van de molen bevindt zich de permanente tentoonstelling Delftse windmolens.
Delftse Molen de Roos Delftse Molen de Roos Kidsproof Den Haag.
Bezoek de enige molen in Delft die nog bestaat en volg een rondleiding! Delftse Molen de Roos is de enig overgebleven molen van de 18 molens die ooit in Delft hebben gedraaid. Vroeger werd hier koren gemalen voor bakkers en burgers, gerst voor bierbrouwers en veevoer voor boeren uit de omgeving.
Molen de Roos draait als nooit te voren dankzij Ambacht indebuurt Delft.
Wat zonde dat er niets mee gebeurt. Dat dacht Delftenaar Gaston Badoux 46 bijna dagelijks wanneer hij thuis onder de douche stond en vanuit het raampje de stilstaande wieken van Molen de Roos zag. Dat knagende gevoel kon hij een jaar geleden een positieve draai geven toen hij in dit bijzondere verblijf een winkel met ambachtelijke producten opende.

Contacteer ons