Zoeken naar de roos en pen

de roos en pen
Advocaat Amsterdam De Roos en Pen Advocaten. Google Maps JavaScript API Example.
Alfabetisch op naam. De Roos en Pen Advocaten. 020-627 54 11. 020-622 65 77. Strafrecht Het kantoor komt op voor de belangen van ondernemingen en particulieren die in aanraking komen met politie, bijzondere opsporingsdiensten en justitie. Is bovenstaande vermelding niet correct?
Alle Advocaten In Nederland Amsterdam Noord-Holland De Roos Pen Advocaten.
De Roos Pen Advocaten. Strafrecht en criminologie. Een mail sturen naar De Roos Pen Advocaten. Advocaten werkzaam bij De Roos Pen Advocaten. De heer mr. De heer mr. van der Laan. De heer mr. De heer mr. De heer mr.
De Roos en Pen N.V. Amsterdam Oozo.nl.
De naamloze vennootschap De Roos en Pen N.V. is gevestigd op Keizersgracht 332 te Amsterdam en is actief in de branche Rechtskundige dienstverlening. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 50376365 en is gelegen in Felix Meritisbuurt in de gemeente Amsterdam.
Advocatenkantoor van fraude verdachte president werkt ook voor centrale bank.
FD Gazellen Dossiers Beurs Nationaal Internationaal Analyse Rente en valuta Grondstoffen Derivaten Beleggingsfondsen Indices Obligaties Events FD Persoonlijk Abonneren Vacatures Adverteren. Tekst Krant 27 okt 17 Vasco van der Boon. Economie Politiek Advocatenkantoor van fraude verdachte president werkt ook voor centrale bank.
JouwAdvocaat.nl Show Office JouwAdvocaat.
Stel een vraag. Hoe werkt het. Hoe werkt het. De Roos en Pen N.V. van der Wal. van der Laan. De Roos en Pen N.V. De Roos en Pen N.V. heeft nog geen omschrijving ingevuld. Bezoekadres Keizersgracht 332 1016EZ Amsterdam.
Strafrecht Advocaten De Roos en Pen Advocaten.
De Roos Pen is gespecialiseerd in financieel strafrecht, economisch strafrecht en fiscaal strafrecht en geldt binnen en buiten Nederland als autoriteit op dit gebied. De Roos Pen heeft als advocatenkantoor dan ook grote expertise en ervaring in de behandeling van complexe fraudezaken en fraude onderzoek.
Jurjen Pen.
Behoorde Van Asperen, De Roos en Pen oorspronkelijk tot de sociale advocatuur, waarbij actievoerders, dienstweigeraars en vredesactivisten werden bijgestaan, tegenwoordig houdt hij zich bezig met fraudezaken, economisch en financieel strafrecht. Hij stond leidinggevenden van bedrijven bij in een groot aantal zaken, waaronder de TCR-zaak, Clickfonds, de Bouwfraude en de Vastgoedfraude.
Advocatenkantoor De Roos en Pen N.V. in Amsterdam advocaatzoeken.nl.
Kantoor: De Roos en Pen N.V. Adresgegevens Keizersgracht 332. de heer mr. Strafrecht algemeen, Economisch strafrecht, Strafprocesrecht, Tuchtrecht algemeen, Uitleveringszaken, Internationaal strafrecht, Cassatie in strafzaken, Advocaten tuchtrecht, Zaken bij het Europese Hof voor de Rechten van de Mens. van der Wal.
Advocaten ontdekken nieuw gat in de markt NRC.
De firma Sjöcrona, Van Stigt, De Roos Pen met filialen in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag is het eerste advocatenkantoor in Nederland dat zich alleen op strafzaken richt. De initiatiefnemers menen dat er, vooral op het gebied van het juridisch bijstaan van bedrijven die met de strafrechter in aanmerking komen, een gat in de markt is.

Contacteer ons