Resultaten voor museum de roos

museum de roos
Museum De Roos VVV NL.
Museum De Roos. Museum De Roos. Geertruidenberg staat centraal in Museum De Roos. Op de begane grond vindt u een presentatie over de historie van de stad. Maquettes tonen de ontwikkeling van de vesting. In de kelder zijn archeologische vondsten tentoongesteld.
Museum Bierbrouwerij De Roos.
Bij Bierbrouwerij De Roos kunt u de originele inventaris uit 1877 grotendeels nog zien. Enthousiaste vrijwilligers vertellen u graag over het brouwproces en wat al niet meer. Uiteraard bent u bij ons welkom voor een bezoek tijdens de reguliere openingstijden. Rondgang door het museum met audioguide: 525.,
Museum De Roos Geertruidenberg Recensies Bezoekersinformatie WhichMuseum.
Museum de Roos is gevestigd in een pand uit de 16e, mogelijk 17e eeuw. Het museum is gewijd aan de historie van Geertruidenberg en de kernen Raamsdonk en Raamsdonksveer, waarmee het één gemeente vormt. Geertruidenberg kreeg in 1213 als eerste stad van Holland stadsrechten.
Museum De Roos, een leuk dagje uit.
In Museum de Roos vind je alles over de cultuurhistorie van de oude stad Geertruidenberg. Geertruidenberg ligt op de grens van Noord Brabant en Holland, aan de Bergsche Maas, tegenover de Biesbosch. Het kreeg 800 jaar geleden stadsrechten, en dat geeft al aan dat veel te vertellen is over de geschiedenis.
Bezoekersinformatie voor het Museum De Roos in Geertruidenberg.
Wij passen het zo snel mogelijk aan. Recensie voor museum Museum De Roos. Fijn dat u een recensie voor dit museum wilt geven. Geef hier uw mening en uw naam mag ook een alias zijn als u dat liever wilt.
Museum De Roos.
46 thans Museum De Roos. Foto 1: zoals het in de hoek van de woonkamer van pand Markt nr. 48 stond en Foto 2: zoals het nu, prachtig gerestaureerd, op de 1e verdieping in De Roos aan de Markt 46 staat.
Museum De Roos Geertruidenberg, Noord-Brabant Uitzinnig.nl.
Museum de Roos is een historisch museum over de oudste stad van Holland, Geertruidenberg. Het museum leid je door de boeiende geschiedenis van deze bijna 800 jaar oude stad en haar omgeving. Twee maal per jaar is er een bijzondere tijdelijke expositie over een thema dat te maken heeft met het heden of verleden van Geertruidenberg.
Museum De Roos VisitBrabant.
Museum De Roos. vanaf jouw locatie. Plan je route. 4931 BT Geertruidenberg Plan je route. Route Plan je route. In de buurt. Toon alles in Eten drinken. Toon alles in Overnachten. Toon alles in Evenementen. Toon alles in Attracties bezienswaardigheden.
Van Abbemuseum Museum voor hedendaagse kunst Eindhoven.
onderbouw groep 1-4. bovenbouw groep 5-8. flip the museum. aanbod voortgezet onderwijs. workshops voor volwassenen. de waan van de dag. samen kijken, meer zien. dat kan ik ook! blinden en slechtzienden. doven en slechthorenden. museumbezoek met robot. special guests app.

Contacteer ons