Meer resultaten voor museum de roos

museum de roos
Museum De Roos Geertruidenberg Geertruidenberg TracesOfWar.nl.
In Geertruidenberg aan de Markt is Museum De Roos. In de kelder van het museum zijn herinneringen te vinden aan de Tweede Wereldoorlog. Er is ook een schilderij te bekijken van de Markt met het distributiekantoor waar nu Restaurant Het Weeshuys is gevestigd.
Bierbrouwerij De Roos Uniek in Nederland.
31 oktober 2018 Eric Abrahams. In november vindt er in De Roos geen Muzikale Sessie plaats. Belangrijkste reden daarvoor is, dat in het tweede en derde weekend van november het proeflokaal en een groot deel van het museum nodig is voor de Rentebetaaldagen.
Museum De Roos Geertruidenberg, Noord-Brabant Uitzinnig.nl.
Museum de Roos is een historisch museum over de oudste stad van Holland, Geertruidenberg. Het museum leid je door de boeiende geschiedenis van deze bijna 800 jaar oude stad en haar omgeving. Twee maal per jaar is er een bijzondere tijdelijke expositie over een thema dat te maken heeft met het heden of verleden van Geertruidenberg.
Museum De Roos.
Per 1 november is de expositie: Museum" De Roos pakt uit" te zien. Omdat er in het museum geen ruimte genoeg is en we de laatste jaren veel interessante giften ontvingen, die het verdienen om eens uitgebreid getoond te worden hebben we ervoor gekozen via deze expositie de aandacht van het publiek te vragen.
Openingstijden Museum De Roos Markt 46 in Geertruidenberg.
De vestiging van Stichting Museum De Roos die het meest in de buurt ligt van de aan de Markt 46 is de Stichting Museum De Roos aan de Markt 46. Meer museum in Geertruidenberg Bedrijven in de buurt van Museum De Roos Markt 46 in Geertruidenberg.
Bezoekersinformatie voor het Museum De Roos in Geertruidenberg.
Wij passen het zo snel mogelijk aan. Recensie voor museum Museum De Roos. Fijn dat u een recensie voor dit museum wilt geven. Geef hier uw mening en uw naam mag ook een alias zijn als u dat liever wilt.
Museumkaart schatkamerdetail.
Museum De Roos GEERTRUIDENBERG. Achter de 16e eeuwse gevel van Markt 46 in Geertruidenberg bevindt zich het geheel gerenoveerde Museum De Roos. Oude elementen zoals het beschilderde 17e eeuwse plafond op de eerste verdieping en de eikenhouten trap zijn uiteraard hergebruikt.

Contacteer ons