Op zoek naar de roos advocatuur?

de roos advocatuur
Advocatenkantoor De Roos Advocatuur in Amsterdam advocaatzoeken.nl.
Aanmelden als advocaat Inloggen. De roos advocatuur. Vind een advocaat of kantoor. Kantoor: De Roos Advocatuur. Adresgegevens Hamerstraat 19-1. Domeinnamen, IE-zaken algemeen, Handelsnamen, Merkenrecht, Auteursrecht en uitgeefcontracten, Portretrecht, Reclamerecht, Mediarecht, Know-howbescherming, Naburige rechten. de heer mr. de heer mr. de heer mr.
De Roos Advocaten: Ondernemingsrecht / IE-recht / Privacy / Litigation.
Het clientèle van De Roos Advocaten bestaat uit disruptors. Vaak gaan de plannen van deze innovatieve ondernemingen sneller dan de wetgeving. De Roos Advocaten weet pragmatisch te adviseren en kijkt naar de mogelijkheden binnen het juridische kader om innovatie mogelijk te laten zijn.
Advocatenkantoor Roos Advocatenkantoor Roos.
Door onze ruime ervaring en expertise zijn wij in staat complexe zaken snel terug te brengen tot de kern. Wij behartigen uw belangen en maken samen met u de juiste afwegingen om te zorgen dat u uw doel realiseert. Isabella Roos Advocaat.
Strafrecht Advocaten De Roos en Pen Advocaten.
Door de omvang van het kantoor, De Roos Pen geldt als een middel groot strafrecht advocatenkantoor, is het kantoor altijd in staat om daar waar nodig een degelijk team van advocaten te formeren voor elk acuut strafrechtelijk probleem. Volgens de Legal 500 is De Roos Pen een top tier firm.
Jessica de Roos, advocaat Nysingh advocaten en notarissen.
Jessica de Roos werkt al meer dan tien jaar als advocaat en is gespecialiseerd in grondverwerving onteigening, gedoogplichten en WvG en pachtrecht. Tot haar cliënten behoren waterschappen, provincies, gemeenten en Rijkswaterstaat, maar ook particulieren en bedrijven die zich geconfronteerd zien met onteigening.

Contacteer ons