Resultaten voor de roos advocatuur

de roos advocatuur
Alpha Advocaten Advocaten in strafrecht en familierecht.
Mr Roos is onder meer gespecialiseerd in poging moord en doodslag en in internationaal en grensoverschrijdend strafrecht uitlevering en overlevering, en het verlenen van rechtsbijstand in het buitenland in samenwerking met de lokale advocaat, het internationale strafrecht behoort tot zijn sectie en specialiteit.
Frank Delissen.
Na zijn middelbare school gymnasium B, een jaar politicologie en twee jaar Nivra-opleiding in dienst van de voorloper van EY is Frank rechten gaan studeren. Voor hem een schot in de roos. Daarbij wist hij vanaf dag 1: ik word advocaat.
Van Bavel Advocaten Iris de Roos.
Iris de Roos. Beëdigd in 2000. Iris de Roos studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Nijmegen en fiscaal recht aan de Universiteit van Amsterdam. Zij begon als belastingadviseur bij Price Waterhouse later PWC en is in 2000 overgestapt naar Stibbe om advocaat te worden.
Drie vragen aan Philip de Roos, advocaat en oprichter van Legalloyd ICTheek.
Hoe helpt ICT in andere branches dan het onderwijs om het werk te vergemakkelijken. Dat vroegen we Philip de Roos 35, advocaat en oprichter van Legalloyd. Het onttoveren van het recht is zijn levensmissie. Met doe-het-zelf juridische software wil hij de advocatuur laagdrempeliger en het recht minder ingewikkeld maken voor ondernemers.
Advocatenkantoor Van der Weide.
Als het op pleidooi aankomt behoort mr Van der Weide tot de top van de Nederlandse strafpleiters: hij pleit dagelijks voor rechtbanken en gerechtshoven door geheel Nederland, kent de dynamiek van het strafproces en weet hoe de rechter tegen uw zaak aankijkt.
Jurjen Pen.
Behoorde Van Asperen, De Roos en Pen oorspronkelijk tot de sociale advocatuur, waarbij actievoerders, dienstweigeraars en vredesactivisten werden bijgestaan, tegenwoordig houdt hij zich bezig met fraudezaken, economisch en financieel strafrecht. Hij stond leidinggevenden van bedrijven bij in een groot aantal zaken, waaronder de TCR-zaak, Clickfonds, de Bouwfraude en de Vastgoedfraude.
Willems Advocaten Rechtsanwälte Willems Advocaten Rechtsanwälte.
WILLEMS Advocaten Holding.: WTC Amsterdam Schiphol Airport. Schiphol Boulevard 127. 1118 BG Schiphol. 00 49 0211 557 85 19. 00 49 0211 557 85 09. Grafenberger Allee 277. Algemene voorwaarden disclaimer. Willems Advocaten Rechtsanwälte / 2018 / Design: Studio de Roos.
Windroos Advocatuur.
Windroos Advocatuur bedient een brede klantenkring. Deze bestaat uit het midden en kleinbedrijf, grote ondernemingen en non-profit instellingen. Ook particulieren zijn bij ons welkom. Waarvoor kunt u bij ons terecht? Windroos Advocatuur adviseert en procedeert op het gebied van arbeidsrecht, ondernemingsrecht en contractenrecht.
De Roos Advocaten: Ondernemingsrecht / IE-recht / Privacy / Litigation.
Ontvang onze nieuwsbrief. Wij gebruiken jouw emailadres voor het toesturen van de nieuwsbrief. Niet voor andere doeleinden. Wil je meer weten? Zie hier onze Privacy Policy. De Roos Advocaten, Hamerstraat 19-1, 1021 JT Amsterdam. 2018 De Roos Advocatuur. All rights reserved.

Contacteer ons